Logo Taarttopperrr

Over Taarttopperrr

Wij zijn Peter-Paul en Bart. De twee gezichten achter Taarttopperrr. Samen maken en bedenken we dagelijks toffe dingen en concepten. Dit doen we binnen onze eigen bedrijven en samen onder de naam ‘die twee gasten’.

Peter-Paul heeft een eigen geluidstudio aan huis waar voice-overs, liedjes en video’s worden opgenomen. Daarnaast bouwt hij websites en is hij verantwoordelijk voor de technische aspecten van deze website.

Wanneer Peter-Paul op zijn fietst stapt -met hond Lotje in de fietsaanhanger- is hij 10 minuten later bij Bart. Bart heeft een stempelwebshop en creatieve studio aan huis waar hij op oude machines analoog drukwerk maakt. Bart verzorgt de designs van de Taarttopperrrs.

Taarttopperrr ontstond in een periode dat we steeds meer gingen samenwerken, omdat we merkten dat we elkaar goed konden aanvullen. We vinden elkaar in het maken van creatieve content en het bedenken van nieuwe producten, met een gezonde dosis humor en perfectionisme. 

In onze studio staat een gave lasermachine, waarmee we heel gedetailleerd kunnen snijden. Al onze taarttopperrrs worden door ons zelf gemaakt. De toppers worden gemaakt uit acryl van een Nederlandse leverancier. Het grootste deel van dit acryl is gerecycled. Al onze restmaterialen worden ook weer ter recycling aangeboden aan de leverancier. 

Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen?

Check de website van Peter-Paul en de webshop van Bart.