Logo Taarttopperrr

Over Taarttopperrr

Bart Heesen

Bart Heesen

Lasergoeroe

Peter-Paul Timmermans

Peter-Paul Timmermans

Zwitsers zakmes

Wij zijn Peter-Paul en Bart. De twee gezichten achter Taarttopperrr. Samen maken en bedenken we dagelijks toffe producten en concepten. Dit doen we binnen onze eigen bedrijven en samen onder de naam ‘die twee gasten’. Een ander webshop waar je ons van zou kunnen kennen is Lasergasten. Lasergasten is een full service studio voor lasersnijden en graveren van maatwerkopdrachten en heeft via de webshop een ruim aanbod aan gegraveerde houten borrelplanken, gepersonaliseerde wijnkisten en nog veel meer.

Peter-Paul heeft een eigen geluidstudio aan huis waar voice-overs, liedjes en video’s worden opgenomen. Daarnaast bouwt hij websites en is hij verantwoordelijk voor de technische aspecten van deze website.

Wanneer Peter-Paul op zijn fietst stapt -met hond Lotje in de fietsaanhanger- is hij 10 minuten later bij Bart. Bart heeft de stempel webshop Karakter Prints en creatieve studio aan huis waar hij op oude machines analoog drukwerk maakt. Bart verzorgt de designs van de Taarttopperrrs.

Taarttopperrr ontstond in een periode dat we steeds meer gingen samenwerken, omdat we merkten dat we elkaar goed konden aanvullen. We vinden elkaar in het maken van creatieve content en het bedenken van nieuwe producten, met een gezonde dosis humor en perfectionisme. 

Inmiddels staan in onze studio’s meerdere lasermachines, waarmee we heel gedetailleerd kunnen snijden. Al onze taarttopperrrs worden door ons zelf gemaakt. De toppers worden gemaakt uit acryl van een Nederlandse leverancier en het grootste deel van dit acrylaat is gerecycled. Al onze restmaterialen worden ook weer ter recycling aangeboden aan de leverancier. 

Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen?

Stempel nodig? bekijk de stempel webshop van Bart